Mogelijkheden voor de huur van een stroopwafelkraam

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden, daarom vragen wij u als u vragen of opmerkingen heeft contact met ons op te nemen. Wilt u graag iets bestellen wat niet op deze site staat? Neem dan ook contact met ons op en wij zullen naar de mogelijkheden kijken.

Stroopwafelkraampje huren!

U kunt bij ons een stroopwafelkraampje huren inclusief alle apparatuur en voedingswaren. Wij kunnen ook de stroopwafelkraam voor u personaliseren! Zo kunnen wij de stroopwafelkraam in de stijl van uw bedrijf vormgeven of grappige tekst op de kraam bevestigen. Wij kunnen de stroopwafelkraam in elke stijl die u maar wilt afleveren. Wij bieden de stroopwafelkraam inclusief personeel aan! Ons personeel is zeer professioneel en gaat zorgvuldig met al het materiaal en producten om.

Transport!

Tegen een voordelig tarief leveren wij alle gehuurde producten af op de door u aangegeven locatie in heel Nederland en België. Voor het bereken van uw transportkosten kunt u het beste contact met ons opnemen of klik hier.

Extra's!

Naast een stroopwafelkraampje kunt u bij ons ook meerdere concepten huren! Zo hebben wij authentieke Italiaanse ijskarren, suikerspinmachines, popcornmachines en hotdogmachines, leuk voor elke gelegenheid! Ook verzorgen wij complete barbecues inclusief voedingswaren. Kijk voor al deze aanbiedingen op Partyverzorger.nl

© 2024 Stroopwafelkraamhuren.nl. Powered by Manieu.nl